Slank broodje met lauwwarme kabeljauwsalade

4 30 4 5
Aantal personen:
  • 300 gr kabeljauw filet
  • 1 liefst bio citroen alleen de rasp
  • 1 klein bosuitje in zo dun mogelijke ringetjes
  • olijfoliepeper en zout uit de molen
  • 1 el Griekse of Turkse yoghurt
  • 2 broodjes naar keuze
  1. Spoel de kabeljauw en dep de vis droog. Vet een ovenschotel in met olijfolie en leg er de kabeljauw in. Bestrooi met peper, zout, bos ui ringetjes en de rasp van de citroen.
  2. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 100 gr en laat de vis net gaar worden in een 25 tal minuutjes. ( Ook afhankelijk van de dikte van de stukken vis)
  3. Kieper dan het geheel in een schaal en meng er de eetlepel yoghurt door. Voeg naar smaak nog wat peper en zout toe .
  4. Halveer het broodje( even lekker knapperig gewarmd in een pannetje) en leg er de kabeljauwsalade op. Werk eventueel af met een schijfje citroen en een takje dille of peterselie en geniet van dit slanke en gezonde broodje.
Love to Cook