Slaatje met struisvogelvlees en frambozen

51 15 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 80 g gedroogd struisvogelvlees (in plakjes)
  • zout
  • 2 el bosbessen- of frambozenazijn
  • 50 g roquette
  • 1 crestasla (of rode kropsla)
  • 1 rode ui
  • 1 koffielepel mosterd
  • 6 eetlepels Bertolli extra vergine
  • peper
  • 100 g frambozen
  • 4 takjes rode bessen
  1. Was de sla, snij ze in reepjes.
  2. Spoel en droog de roquette.
  3. Snij de gepelde rode ui in ringen.
  4. Maak een vinaigrette met de mosterd, olijfolie en azijn.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Verdeel de sla, de roquette en de uiringen over vier borden.
  7. Schik er de fijne plakjes struisvogelvlees en de frambozen op.
  8. Besprenkel met vinaigrette, werk af met een takje bessen en een flinke draai van de pepermolen.
Solo