slaatje met filet d'anvers

8 15 0 5
Aantal personen:
  • 100 gr sperzieboontjes
  • 10 st champignons
  • 1 scheutje olijfolie
  • 3 st sjalotten
  • 2 eetl balsamicoazijn
  • 350 gr filet d'anvers fijn gesneden!!
  • 1 paar blaadjes verse basilicum
  • 2 st tomaten
  • 1 eetl pijnboompitten
  • 1 handvol ontpitte olijven
  • 1 beetje parmezaanschilfers
  1. maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water, giet ze af en zet ze meteen in zeer koud (ijs-)water
  2. snijd de champignons in dunne schijfjes en meng onder de boontjes
  3. snipper de sjalotten en meng met 3 eetlepels olijfolie de azijn, boontjes en champignons
  4. verdeel over vier borden en leg er mooierwijze de filet d'anvers bij
  5. snipper de basilicum
  6. snidj de tomaten en olijven in blokjes en strooi over bord
  7. druppel wat olijfolie over en strooi de parmezaan bij
  8. jammie!!!!!!!!!!
hildeke3105