Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt

184 15 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 theelepels chili-olie
  • 3 theelepels Bertollo extra vergine
  • 3 theelpels citroensap
  • zeezout
  • gemalen peper
  • 24 blaadjes veldsla
  • 24 blaadjes mun
  • 24 schijfjes komkommer
  1. Bak de sint-jakobsschelpen aan elke zijde in een hete pan of op de grill gedurende 20 seconden met de Solo Vloeibaar.
  2. Snij de schelpdieren in twee.
  3. Meng chili-olie, olijfolie, citroensap, zeezout en peper en dompel de sint-jakobsschelpen daarin onder.
  4. Leg een halve sint-jakobsschelp samen met een blaadje veldsla, een blaadje munt en een schijfje komkommer op een lepel.
  5. Besprenkel met de dressing en dien op.
Solo