simpel maar heel lekkere appeltaat

17 45 0 5
Aantal personen:
  • 4 lekkere appels naar smaak gelijk welk appels die je wilt hangt van smaak af
  • 1 vel bladerdeeg
  • 1 koffietas ruwe rietsuiker
  • 1 koffietas gewone bakbloem
  • 2 eieren
  • kaneelpoeder
  1. schil de appeltjes en snijd ze in stukken.
  2. leg het vel bladerdeeg in een ronde bakvorm en prik er gaatjes in.
  3. verdeel de appeltjes in de bakvorm en strooi er wat kaneel poeder erover niet te veel voor mensen die dit niet lusten.
  4. meng de tas rietsuiker en de bloem onder één,en neem een soeplepel en strooi voorzichtig over de appeltjes.
  5. los de 2 eitjes op en strooi dit erover steek het in de oven op 180 graden
  6. zo'n goeie 35 a 40 min
  7. dien op met bolletje ijscréme
  8. die combinatie kan ook met rabarber en banaan
  9. dan de rest gewoon hetzelfde als met de appels
  10. ook met peren is dit zeer lekker
lieze -wim