Sherry-haring met knäckebröd

13 25 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 6 maatjes, gefileerd en schoongemaakt
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 eetlepels Bertolli
  • 50 g suiker
  • 2 dl tomatensap
  • 0.3 dl droge sherry
  • witte peper
  • 3 eetlepels dille
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 3 eetlepels pickles
  • knäckebröd
  1. Snij de maatjes in stukjes van 3 cm. Meng de azijn, olie, suiker, tomatensap en sherry. Kruid met peper.Leg de maatjes in een glazen bokaal en giet de marinade over de vis. Leg de dille er bovenop.
  2. Dek de bokaal af en zet de maatjes een nacht in de koelkast.
  3. Meng de ui en de pickles met de gemarineerde maatjes.
Solo