Scrambled eggs uit de muffinvorm

6 25 4 5
Aantal personen:
  • 100 gr spekreepjes of bacon
  • 6 eieren
  • 80 ml melk
  • 2 tomaten zonder zaad
  • 6 el Parmezaanse geraspte kaas
  • handje fijn gesneden bladpeterselie
  • zout en peper
  • muffinvorm
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinvorm in met een beetje olie of bakspray.
  2. Bak de spekreepjes of stukjes bacon uit en laat uitlekken op keukenpapier. Snij de tomaten zonder het zaad in kleine blokjes.
  3. Kluts de eieren los in een schaal. Voeg de melk, kaas, peper, zout en peterselie toe aan de eieren en klop goed door.
  4. Verdeel de uitgebakken spekjes en de stukjes tomaat over de vormpjes en vul de vormpjes tot driekwart af met het eiermengsel.
  5. En dan gaan ze ongeveer een kwartiertje in de oven. Blijf er goed bij; soms gaan ze nogal hard, dit ligt aan je oven.
  6. Dit is een heerlijk recept voor scrambled egg muffins uit de oven. Een soort hartig ontbijtje, ook heerlijk als lunch of voor bij de high tea. En absoluut niet moeilijk...!
Love to Cook