Schorsenerensoep

12 60 0 5
Aantal personen:
  1. Ingrediƫnten:
  2. 500 gr schorseneren
  3. 1 preistengel
  4. 3 aardappelen
  5. 1 ui
  6. 2 liter rundsbouillon
  7. 1/2 liter melk
  8. 2 eigelen, opgelost in een weinig melk
  9. Boter
  10. Kervelplukjes
  11. Broodkorstjes
  12. Bereiding:
  13. Snijd de schorseneren in kleine stukjes, en laat ze vervolgens gaar koken in wat bouillon, samen met de melk, zodat de schorseneren wit blijven
  14. Stoof de overige groenten in boter
  15. Giet er de resterende bouillon bij en voeg de aardappelen toe
  16. Voeg de groenten, als ze gaar zijn, samen
  17. Ga er even goed met de mixer door en haal door een zeef
  18. Versier met kervelplukjes en broodkorstjes die u in boter goed laat uitbakken
Theoke_1