Schandalig lekker stokbroodhapje met kaas, knoflook, basilicum en zongedroogde tomaatjes.

25 20 5 5
Aantal personen:
  • 1 breed bruin ( wit) stokbrood
  • 1/2 pakje roomboter
  • 100 gr pittige geraspte kaas
  • 1 paar blaadjes verse basilicum
  • 3 zongedroogde tomaatjes op olie
  • 1 tl tomatenpuree
  • versgemalen peper
  • 6 teen knoflook
  1. Jeetje, wat is dit lekker. We aten het bij vrienden. Toch kun je dit beter niet eten als je de dag erna een sollicitatiegesprek hebt , of een afspraak met je tandarts ( Is natuurlijk gekkigheid, want de knoflook geur valt reuze mee!!!) Het een aanrader en heel simpel te maken. Verwarm de oven alvast voor op 180 graden. Snij het ongebakken stokbrood in plakjes.
  2. Kwak alle ingrediënten in een kom( behalve de geraspte kaas) en ga dit spulletje te lijf met een staafmixer, totdat je een mooi smeerbaar mengsel hebt. Spatel er dan de kaas door .Besmeer je plakjes stokbrood royaal met dit mengsel. Vlij ze op een bakplaat, die bekleed is met bakpapier. ( tenzij je van schrobben en schuren houdt) en bak de broodjes in de voorverwarmde oven, totdat de kaas goed gesmolten is. Dit is na ca 8 minuten. Serveer de broodjes warm.
  3. Bron... Zie tekst. Eigen foto.
Love to Cook