Scampi's met spek in de wok

55 20 3 5
Aantal personen:
  • 500 gr spirelli
  • 500 gr scampi's
  • 200 gr spekreepjes
  • geitenkaas(chèvre doux)
  • kruidenboursin
  • koffiemelk
  • room
  • olijfolie
  • cayennepeper
  • oregano
  • kurkuma
  • peper en zout
  1. - pasta beetgaar koken
  2. - wok de spekreepjes in olijfolie.
  3. - voeg de scampi's toe
  4. - daarna room, geitenkaas, boursin en koffiemelk ( naar smaak) toevoegen en voorzichtig alles mengen
  5. - kruiden met peper, cayennepeper, zout, oregano en kurkuma 4
  6. - voeg de gekookte pasta erbij, opbakken en opdienen
  7. TIP: dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden.
  8. Het kan als hoofdgerecht, maar is ook heerlijk als slaatje bij de BBQ.
Lydievr