Scampi's met pikante saus

24 0 5 5
Aantal personen:
  • 350 g pasta
  • 24 gepelde scampi's
  • 1 rode chilipeper
  • 2 el 2 ketchup
  • 200 ml Becel koffiemelk
  • 2 el Becel Bakken en Braden Vloeibaar
  • paprikapoeder
  • currypoeder
  • peper
  • lente-uitjes
  1. Kook de pasta 'al dente' volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de chilipeper heel fijn. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
  2. Verhit de Becel Vloeibaar in een koekenpan en bak de scampi's snel rondom aan met de gesneden chilipeper en het paprikapoeder.
  3. Neem de pan van het vuur, schep de scampi's eruit en voeg de ketchup, de Becel koffiemelk en het currypoeder toe. Roer dit glad en laat het sausje op een laag vuurtje en onder voortdurend roeren nog een minuutje pruttelen.
  4. Schenk de saus over de scampi's en werk het gerecht af met de lente-uitjes. Dien op met de pasta.
Becel