Scampi's met mangogazpacho

21 15 0 5
Aantal personen:
  • 12 gepelde tijgergarnalen diepvries Kelvin
  • balsamicoazijn in verstuiver
  • olijfolie in verstuiver
  • 1/2 koffielepel kerriepoeder
  • 1/2 koffielepel paprikapoeder
  • peper en zout
  • 2 mango's
  • 1 rode ui
  • 1/2 sap limoen
  1. Voorbereiding
  2. Laat de scampi's ontdooien en dep droog. Kruid met het kerrie en paprikapoeder, peper en zout. Bestuif met balsamicoazijn en olijfolie en rijg op brochettepennen.
  3. Schil de mango's, verwijder de pit en snij in stukjes.
  4. Snij de rode ui in grove stukken.
  5. Bereiding
  6. Maak de mangogazpacho : mix de mangostukjes en de ui fijn. Kruid met peper en zout en voeg het limoensap toe.
  7. Gril de scampibrochettes gedurende 2 minuten aan elke kant.
  8. Afwerking
  9. Haal de scampi's van de brochettepennen. Verdeel de mangogazpacho over de glaasjes en hang er een scampi met een prikkertje boven.
NelekeP