scampi's met kersttomaatjes en currysaus

23 30 0 5
Aantal personen:
  • 175 g scampi's (gepelde)
  • 15 g solo light (vloeibaar)
  • 150 ml currysaus knorr
  • 200 g kersttomaatjes
  • 200 g gekookte pasta (penne of spaghetty)
  • snuifje Piri-Piri kruiden
  • Look naar eigen smaak
  1. Halveer de kersttomaatjes en verhit de boter in een wokpan.
  2. Wanneer de boter heet is voeg dan de scampi's en de look toe, laat goed bakken. Voeg de kersttomaatjes toe en laat goed sudderen. (5 tot 10 min) Voeg een snuifje Piri- Piri kruiden toe.
  3. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  4. Maak de knorr- currysaus zoals op de verpakking.
  5. Verdeel de pasta op een bord en maak in het midden een kuiltje, daar doe je de scampi's met de kersttomaatjes in.
  6. Overgiet de pasta met currysaus
  7. smakelijk eten !!!
katrientjeh
Meer inspiratie

PastaHoofdgerechtHerfst