Video afspelen

Scampi's met curry en mango

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 24 scampi's (16/20 per kilo)
  • Solo Vloeibaar
  • zout & peper
  • currypoeder
  • ½ courgette
  • 1 dl water
  • 1 dl room
  • 1 Knorr Finesse Bouillon Groenten
  • 1 appel
  • 1 mango
  • 100 g rijst
  1. Pel de scampi's en haal de darmkanalen eruit.
  2. Verhit de Solo in de wok en kruid met zout, peper en currypoeder.
  3. Bak de scampi's hierin kort aan beide kanten aan.
  4. Snijd de courgette in blokjes en voeg die toe.
  5. Blus het geheel met het water, de room en de Knorr Finesse Bouillon Groenten.
  6. Dompel de scampi's niet onder!
  7. Schil de appel en de mango, snijd ze in heel kleine blokjes en voeg ze toe aan de scampi's.
  8. De scampi's zijn klaar wanneer de room opkookt.
  9. Serveer met gekookte rijst.
Koken Op De Markt