Scampi's met chinese groenten

3 40 0 5
Aantal personen:
  • 1 kg scampi's
  • 600 gr china mix (groenten diepvries)
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 teentjes look
  • 3 eetlepels tomatenpuree
  • 1 blokje visbouillon
  • peper en zout
  • currypoeder
  • paprikapoeder
  1. Pel de scampi's.
  2. Verhit de olijfolie in een brede pan of wok en doe er de diepgevroren chinese groenten in. Roer goed om en laat afgedekt 15 minuten stoven. Tussenin regelmatig roeren.
  3. Voeg er vervolgens de sojasaus, de tomatenpuree, de fijngesnipperde look, een flinke snuif kerrie, parikapoeder, peper en zout toe.
  4. Voeg de gepelde scampi's toe en laat al roerend nog 4 minuten bakken.
  5. breng indien nodig verder op smaak met kruiden.
  6. Serveer met rijst of stokbrood.
Brigitte H