Scampi's à la Fé

11 35 0 5
Aantal personen:
  • 1 grote ui
  • 3 teentjes look
  • 1 bosje peterselie
  • 2 koffielepels tomatenpuree
  • 1 blik bisque d'homard (soep)
  • 1 pili pili
  • 1 curry
  • 3/4 liter room
  • 1 zak scampi's (diepvries)
  1. Saus:
  2. De ui fijnsnipperen en samen met de geperste teentjes look glazig stoven in olie.
  3. De geknipte pereteselie toevoegen,
  4. vervolgens 2 koffielepels tomatenpuree en 4 grote ruime soeplepels bisque d'homard.
  5. Deze massa enkele minuten laten stoven.
  6. Vervolgens kruiden met pili-pili, curry en peper.
  7. Op het einde de room toevoegen.
  8. Scampi's:
  9. Scampi's bakken in arachide-olie in pan.
  10. Heet serveren overgoten met saus en met veel (frans) brood.
Guyco