scampie in mascarpone

1 40 3 5
Aantal personen:
  • 1 kg 16/15 scampies
  • 1 grote spaanse ui
  • 3 paprikas rood groen en geel
  • 3 a 4 teentjes look
  • tomaat blokjes uit blik of vers
  • 1 tomaatenpure
  • 1 pot mascarpon
  • 1/2 culinaire room
  • peper en zout (pezo)
  • stokbrood
  • 2 rol kruiden boter
  1. scamies voorkoken laten afkoelen en dan pellen darmkanaal ontdoen . snij de ui en de paprika in zeer fijne brunoise ( zeer kleine blokjes) plet de look smelt de lookboter op een matig vuur fruit de ui paprika en de look licht aan
  2. voeg de tomaatblokjes er bij kruiden met pezo voog de room en de mascarpone er aan toe en ook de tomaaten pure laat goed inkoken voeg er de scampies aan toe op dienen in een diep bord en consumeren met het stok brood smakelijk
campers