SCAMPIBROCHETTE MET TOMAAT BASILICUMSAUS EN VOLKORENSPAGHETTI

4 45 0 5
Aantal personen:
  • 500 GR VOLKORENSPAGHETTI
  • 30 SCAMPI
  • 1 BLIK TOMATENBLOKJES MET BASILICUM
  • 150 GR VERSE KAAS VALBLANC (aldi)
  • 125 ml culinaire room
  • 2 el olijfolie
  • 850 gr trostomaten
  • 3 rode paprika
  • 1 ui
  • 1/2 citroen
  • 1 basilicumplantje
  • cayennepeper
  • paprikapoeder
  • peper en zout
  1. Snij de ui en de paprika's in blokjes en stoof in een lepel olijfolie in een wokpan. Snij de trostomaten in stukjes en voeg toe. Laat even sudderen en voeg dan de basilicumblaadjes toe. Breng goed op smaak met de kruiden. Voeg de tomatenblokjes, de verse kaas en de room toe en roer goed door. Verhit een lepel olijfolie in een pan. Wrijf wat citroensap over de scampi's en kruid ze goed met cayennepeper en paprikapoeder. Kleur de scampi's mooi roze in een pan en prik ze onmiddellijk op een satéstokje. Kook de volkorenspaghetti volgens de instructie op de verpakking. Plaats een torentje spaghetti op een bord. Giet wat tomaat-basilicumsaus over de volkorenspaghetti en serveer met de scampibrochette.
NelekeP