scampi op een torentje van rijst en groenten

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 500 gram champignons
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 400 gram hele gepelde tomaten (elvea)
  • 2 builtjes langkorrelrijst
  • 24 scampi
  • 1 el boter
  • peterselie
  1. verhit 1EL olijfolie in een kookpot en bak 500GR in stukken gesneden champignons, 1 teentje fijngesnipperd knoflook, en 1 fijngesnipperde ui 3 minuten. Voeg 400 gr hele gepelde tomaten elvea toe en laat 10 minuten sudderen op een zacht vuur. Kook 2 builtjes langkorrelrijst gaar. bak 24 ontdooide en goed drooggedepte scampi 4 minuten goudbruin in 1 EL boter. Meng de rijst met de groenten en verdeel over 4 borden. Leg er de scampi op en bestrooi met peterselie
NelekeP