Scampi met romige kruidensaus

2668 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 middelgroot blik tomaatblokjes
  • 1 600gr gepelde scampi
  • 1 kruidenkaasje
  • 3 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 4 EL gehakte peterselie
  • pilipili en peper
  1. 1.Roerbak de scampi 2 min.in een beetje olijfolie.Ik had toen nog wat calamares over dus heb ik er die ook bijgedaan.Voeg er de gepelde en geplette knoflook aan toe.Roerbak 1 min.
  2. 2.Voeg er de tomaatblokjes en het kruidenkaasje aan toe.Roer tot de kaas gesmolten is .Laat een paar minuten sudderen tegen de kook aan.
  3. 3.Breng op smaak met pilipili en peper uit de molen.Bestrooi royaal met gehakte peterselie.
  4. Met pasta,gewone rijst of Griekse rijst.
Hinion