scampi koko

80 30 5 5
Aantal personen:
  • 24 scampi's
  • 2 eetl vloeibare solo
  • 1 rode paprika
  • 2 tomaten
  • 2 teentjes look
  • 2 sjaloten
  • 1 theelepeltje chilipoeder
  • peper en zout
  • 8 nestjes tagliatele
  • verse bieslook voor garnering
  • 1 blik kokosmelk
  1. de scampi's pellen,de tomaat en paprika ontpitten en in kleine blokjes snijden,ook de look en de sjaloten mogen fijn gesneden worden,doe nu de solo in een wokpan en doe daar de sjalot en de look in even roeren en dan mogen de scampi's erin,na even te wokken mag de paprika erin en de kruiden en dan de koko's melk even roeren en op het laatste moment mogen er de tomaten blokjes bij,de gekookte tagliatele opdraaien met een vork en mooi in het midden van het bord schikken en daar de scampi's over en om af te werken een paar takjes bieslook,smakelijk
crazysandra007
Meer inspiratie

PastaHoofdgerechtHerfst