scampi in boursinroomlooksaus

41 20 4 5
Aantal personen:
  • 65-74 scampie's
  • 2 à 3 teentjes look
  • 1 potje boursin cuisin met fijne kruiden en look
  • 1/2 room voor in saus
  • 1 pakje kruiden boter van megle
  • piet huysentruit look mix
  1. neem een wok pan en doe daar eerst en vooral de kruidenboter in een half pakje, laat smelten, en doe erna de geperste teentjes look erbij...
  2. Eens dat klaar is, scampie toevoegen en laten sudderen tot ze mooi roze zien, als ze mooi roos zijn met een schep uit de wok halen en eventjes in een kommetje appart zetten.
  3. Verder, doe je in de wok met saus van de scampies er het volledige potje boursin cuisine bij, je roert tot het een sausje word.
  4. Vervolgens doe je 1/2 room bij de saus en laat je dat goed mengen, even laten koken, en daarna naar smaak de kruiden toevoegen.
  5. Scampie erin, nog even laten doorkoken, en je kan het serveren met een lekker stukje ciabatta broodje
swietypaaitje