scampi diavolo

21 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 g scampi 16/20
  • 1 teen look
  • 2 stuks sjalot
  • 2 glazen witte wijn
  • 1/2 brikje alpro soja room
  • 6 el tomatenketchup
  • 3 el curryketchup
  • 1 el olijfolie
  • 1 klp sambal
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje peper
  1. pel de scampi en verwijder het darmkanaal
  2. pel de sjalot en de look en snij fijn.
  3. bak de scampi aan in de olijfolie en voeg er de sjalot aan toe.
  4. als de ui glazig is de fijngesneden look toevoegen even laten aanbakken en blussen met de wijn.
  5. de tomatenketchup, curryketchup, sambal en alpro soja room toevoegen.
  6. roeren en afkruiden met peper en zout.
  7. even laten sudderen en klaar!Opdienen met stokbrood of pasta.
  8. Smakelijk!!
Lies Van Hoof