Scampi Diabolique

231 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 400 g scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd
  • paprikapoeder
  • 1 ui
  • 2 e Solo Vloeibaar
  • 1 blik Knorr Kreeftensoep
  • 3 dl room
  • 1 glas Cognac
  • 3 el versgehakte peterselie
  1. Pel en snipper de ui .
  2. Warm de vloeibare margarine in een pan en stoof de ui aan. Laat de pan dan goed heet worden en bak de scampi aan beide kanten 1 minuut aan. Kruid met de paprika.
  3. Voeg er het blik Kreeftensoep en de 3 dl room bij. Roer tot je een gladde saus hebt. Giet er de cognac bij en zet het vuur af. Roer om en laat met een deksel op de pan 3 minuten rusten.
  4. Werk af met de versgehakte peterselie en dien op met Frans brood.
Knorr