sardineroom met cognac

6 30 5 5
Aantal personen:
  • 2 dozen x1 sardines in olie
  • 60 gram x1 tomatenpulp
  • 60 gram x1 verse geitenkaas
  • 20 gram x1 solo om te smeren
  • 1 soeplepel x1 cognac
  • 1 soeplepel x1 olijf olie
  • 1 x1 snuifje zout
  • 4 draaien x1 pepermolen
  • 4 draaien x1 rode bessen
  • 1xsnuifje x1 piment in poeder
  • 1x 1 vers brood
  • 1 x1 citroen
  1. haal graten en vel van de uitgelekte sardines met punt van een mes, ongeveer
  2. 90 gram sardienen. Mix de sardienen de pulp van de tomaten, de verse kaas, de
  3. solo die verdeeld is in kleine stukjes, de cognac, de olijfolie, het zout, de peper
  4. de roze bessen en de pigment poeder. plaats in een kleine terrine en laat opstijven in
  5. de frigo voor 2 uur.
  6. besmeer sneden brood met de room en dien op met citroen.
  7. smakelijk
ginette.ide