Saltimbocca van vis

41 10 0 5
Aantal personen:
  • 300 gr witte vis, bv Kabeljauw
  • 5-6 draadjes saffraan
  • 750 ml bereide bouillon
  • 4 stuks eierdooiers
  • 3 sneetjes rauwe gerookte ham
  • 6 stuks salieblaadjes
  • 6 takjes dille voor de afwerking
  1. Snijd de vis in blokjes.
  2. Plaats 1 blokje vis op een salieblaadje en pak in in een stukja ham.
  3. Doe hetzelfde met de rest van de visblokjes.
  4. Aanbakken tot ze goudgeel zijn.
  5. Maak de bouillon lauwwarm en voeg de saffraan toe.
  6. Voeg de eierdooiers toe en klop op met een garde zoals bij het maken van een sabayon.
  7. Giet in de glaasjes en plaats het stukje vis in het midden.
  8. Werk af met een takje dille.
gseline
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtZomer