Salade van scampi's met pompoen en yoghurtdressing

243 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 12 gepelde scampi's
  • 2 eetlepels Solo vloeibaar
  • zout en peper
  • 1 stuk pompoen
  • 1 krulsalade
  • 100 g ananas
  • 4 stukjes gedroogde tomaat
  • 1 potje magere yoghurt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 scheutje cognac
  • 2 eetlepels ketchup
  • 1 koffielepel worcestershiresaus
  1. Bak de scampi's 2 minuten in een eetlepel Solo en breng ze op smaak met zout en peper.
  2. Snij de pompoen in 8 gelijke delen in de vorm van halve maantjes en bak ze 5 minuten in een eetlepel Solo.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Meng alle ingrediƫnten voor de dressing.
  5. Was de krulsalade en snij de ananas in kleine stukjes.
  6. Stel de salade samen: begin met een schijf gebakken pompoen en leg daar de gebakken scampi's bovenop.
  7. Bedek met een tweede schijf pompoen en werk af met de ananas, gedroogde tomaat en krulsalade.
  8. Druppel enkele lepeltjes yoghurtdressing rondom de salade.
Solo
Meer inspiratie

SaladeHoofdgerechtHerfst