Salade in brikdeeg

37 60 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 8 vellen brikdeeg
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels Solo
  • zout
  • 300 g champignons
  • 100 g jonge kaas in blokjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • peper
  • citroen (sap)
  • 4 gemengde sla (porties)
  1. Plooi de bikvellen dubbel en smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  2. Schik ze in potjes en schuif ze in de op 160° C voorverwarmde oven tot ze mooi goudgeel zijn. Laat afkoelen.
  3. Pel en snipper de ui en de look en stoof in de Solo aan.
  4. Voeg er de champignons bij en roerbak 5 minuten.
  5. Roer er de kaasblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
  6. Laat op kamertemperatuur komen en breng op smaak met citroensap.
  7. Schik de gebakken brikvellen op de borden en schik er de sla in.
  8. Verdeel er de champignons over en dien op.
Solo