Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika

678 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 theelepel zout
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 4 rundvleesburgers
  • 2 uien
  • 1 koffielepel(s) kaneelpoeder
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 rode parika
  1. Snij de uien en paprika in dunne ringen.
  2. Meng de chilipoeder met de kaneel, peper en zout.
  3. Bestrooi de burgers met deze kruidenmengeling.
  4. Verhit de Solo in een pan en sauteer de uien, Provençaalse kruiden en paprika tot de uien glazig zijn.
  5. Neem van het vuur en hou warm.
  6. Bak nu de burgers 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
  7. Leg de burgers op een bord en bedek met de gesauteerde ui- en paprikaringen.
  8. Serveer met gemengde sla en gebakken aardappelen.
Solo