rundscurry

3 45 0 5
Aantal personen:
  • 750 gr runderlapjes
  • 1 grote ui
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes look en 1 blaadje laurier
  • 50 gr boter
  • 1 eetlepel paparikapoeder
  • 1 klein blikje(70gr) tomatenpuree
  • 1/2 l kokosmelk
  1. Verhit de boter en schroei de vleesblokjes op een hoog vuur dicht.
  2. Zet het vuur lager en laat de runderlapjes verder sudderen samen met de gesnipperde ui, de paprikablokjes, het paprikapoeder, het knoflook en het laurierblad.
  3. Voeg de bloem en de tomatenpuree toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng goed en voeg er warme kokosmelk aan toe zodat het vlees volledig onder staat.
  5. Plaats het deksel op de pan en laat zachtjes gaar stoven
  6. je voelt zelf wel hoelang je precies moet laten stoven, is als bij stoofvlees, hangt af van de dikte van je stukjes é
hildeke3105