Rundsbrochette met couscoussalade

449 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 4 stukken rundvlees (van elk circa 250 g)
  • 4 rode paprika’s
  • 4 gele paprika’s
  • 4 uien
  • 280 g couscous
  • 4 tomaten
  • 8 eetlepels verse basilicum
  • 8 eetlepels verse koriander
  • 8 eetlepels verse platte peterselie
  • 8 eetlepels Solo Vloeibaar
  • een scheutje olijfolie
  • spiesjes
  1. Snij het rundvlees in grove stukken. Pel de uien en snij samen met de rode paprika’s in stukjes. Prik deze stukken afwisselend op spiesjes.
  2. Smeer de brochettes in met Solo Vloeibaar en grill ze in zo’n 10 minuten gaar op de barbecue.
  3. Snij ondertussen de gele paprika’s en tomaten in kleine blokjes. Hak de verse kruiden fijn.
  4. Doe de couscous in een kom en schenk er 200 ml kokend water over. Laat 5 minuten zwellen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de fijngesneden gele paprika en tomaten, kruiden en olijfolie toe.
  5. Laat de couscous goed afkoelen alvorens te serveren, want die moet goed koud zijn. Dresseer de brochettes op de couscous
Solo