Rundreepjes met bami in de wok

13 30 3 5
Aantal personen:
  • 1 Pakje Mie
  • 400 g Rundreepjes
  • 2 Wortelen
  • 1 Ui
  • 100 g Sojascheuten
  • 200 g Sluimererwten
  • 4 el Teriyaki marinade
  • 1 l Kippenbouillon
  • 2 el Gember
  • 3 tenen Knoflook
  1. Laat de rundreepjes 5 minuten in een teriyaki marinade rusten.
  2. Snij de knoflook en ui fuin en de wortelen in plakjes of reepjes.
  3. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Breng de bouillon aan de kook en blancheer er de groenten even in. Laat uitlekken.
  5. Verhit wat olie in de wok en roerbak er het vlees in.
  6. Voeg er de groenten en de mie aan toe en roerbak weer even.
  7. Voeg de teriyaki marinade, de gember en de gesnipperde knoflook toe.
  8. Breng op smaak met wat peper.
WillemsHans