rundertartaar

5 120 0 5
Aantal personen:
  • 120 g rundvlees
  • 2 cl olijfolie
  • 10 g mosterd
  • 1 eierdooier
  • tabasco
  • worchestersaus
  • 10 g kappertjes
  • 10 g versnipperde sjalot
  • 1 el gehakte platte petersellie
  • peper en zout
  1. -leg het ca.1uur in de diedvries zo kun je het gemakkelijk in kleine blokjes snijden
  2. -meng voor de marinade alle ingrdienten op de peper,zout en petersellie na
  3. -roer ca.40g van de marinade onder de blokjes vlees:begin met een beetje en proef telkens zodat de tartaar juist jou smaak wordt
  4. -smaak af met peper,zout en petersellie
  5. -serveer met bv krulsla die je aanmaakt met olijfolie,dragonazijn en peper een kommetje handgemaakte mayonaise en grove homemade frietjes
lunatje