rundersnippers met bospaddestoelen

5 30 4 5
Aantal personen:
  • 700 gr biefstuk
  • 450 gr bospaddestoelen (boleten, eekh brood,enz)
  • 600 gr aardappelen
  • 60 gr spek
  • 1 ajuin
  • 4 dl bouillon
  • 1 teentje knoflook
  1. Snij het vlees in flinterdunne reepjes.
  2. Paddestoelen kuisen
  3. Aardappelen in dunne plakjes snijden
  4. Ajuin in ringen versnijden
  5. Spekblokjes sueren samen met ui en aardappelenschijfjes
  6. Bevochtigen met bouillon, in matige oven garen een 15tal minuten
  7. De bospaddestoelen aanbakken, knoflook op vork prikken en door paddestoelen wrijven
  8. kruiden pe/zo
  9. De dunne lapjes vlees krokant aanbakken, kruiden,
  10. Schik het vlees op de paddestoelen
  11. smakelijk,
  12. dit kan ook met parijse paddestoelen of bruine paddestoelen maar doe er lepeltje bospaddestoelenpasta bij voor de smaak
suzanne jacobs