Rucola salade,waar je echt niet vanaf kan blijven. Voor op een hete dag,als je niet lang in de keuken wil staan .Klaar in 10 minuten! .

23 10 2 5
Aantal personen:
  • zout en peper
  • 150 gr rucola
  • 75 gr parmaham
  • 75 gr ricotta
  • 2 el citroensap
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • 3 el vers gehakte basilicum
  • 2 tl suiker
  • handje geroosterde pijnboompitjes
  • paar gehalveerde cherrytomaatjes
  1. Snij de ham in niet al te kleine stukken.
  2. Maak een dressing van alle ingrediƫnten behalve de ham,ricotta de rucola, cherrytomaatjes en pijnboompitjes.
  3. Meng de ham en de rucola door de dressing en verkruimel er de ricotta over. Garneer met enkele gehalveerde tomaatjes en bestrooi met ede lichtgeroosterde pijnboompitjes.
  4. Serveer met een knapperig broodje met boter.
Love to Cook