rozijn amandel snoepje

4 20 3 5
Aantal personen:
  • 100 gr rozijnen
  • 50 gr amandelen
  • 50 gr rietsuiker
  • 1 pakje filodeeg
  • 1 klontje boter(solo)
  • 2 eetlepels olie(mais, culinaire olijfolie
  1. amandelen fijn malen, rozijnen ook malen samen met rietsuiker
  2. alles samen malen.
  3. boter even smelten, olie toevoegen en mengen
  4. bakblik hiermee invetten, filodeeg opleggen, invetten,
  5. 4 x herhalen.
  6. rozijnen-noten mengsel helft over deeg uitspreiden,
  7. nog eens 4 lagen beboterde filodeeg opleggen
  8. rozijnen, noten mengsel weer uitspreiden,
  9. weer afdekken met 4 lagen beboterd filodeeg
  10. afbakken op 160° 15-20 minuten
  11. afkoelen en in vierkantjes snijden.
kookaholic