ROTI MET KIP

0 60 0 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels olie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 theelepels kerriepoeder of masala kruiden
  • 4 kippenbouten
  • 400 gram aardappels
  • 500 ml kippenbouillon
  • 500 gram sperziebonen
  • 4 hardgekookte eieren
  • 2 eetlepels olie
  • 8 rotipannenkoeken
  1. Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg de masalakruiden toe en bak de kippenbouten rondom goudbruin.
  3. Voeg de aardappels en kippenbouillon toe, breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten sudderen.
  4. Voeg vervolgens de sperziebonen toe en kook deze 10 minuten mee.
  5. Pel de eieren.
  6. Verhit de olie en bak hierin de eieren op een hoge stand totdat er bruine belletjes ontstaan.
  7. Serveer de kip, aardappels, sperziebonen en eieren met de rotipannenkoekjes.
Marloes2004