Rosbief op Tex Mex wijze Mon

1 40 0 5
Aantal personen:
  • 1 kg rosbief
  • 3 el olie
  • 0.5 kl komijnpoeder
  • 0.5 kl paprikapoeder
  • 0.5 kl chilipoeder
  • pezo
  1. - Neem het vlees minstens 1 uur op voorhand uit de koelkast
  2. - Verwarm de oven voor op 180°C
  3. - Bind de rosbief op met keukentouw. Verwarm 1 el olie in een pan en bak de rosbief aan alle kanten goudbruin op hoog vuur. Leg hem in een ovenschotel. Neem de pan van het vuur en doe er 1 el alie, het komijn-, paprika- en chilipoeder in. Meng en smeer er de rosief volledig mee in. Kruid met peper en zout en laat 25 min in de oven bakken.
  4. - Laat de gebakken rosbief 5 min rusten onder aluminiumfolie.
Paneurke