Rosbief met groentenkrans

2 25 0 5
Aantal personen:
  • 400 gram rosbief
  • 1 eetlepel olie
  • 400 gram jonge worteltjes
  • 400 gram bloemkoolknopjes
  • 400 gram fijne prinsessen
  • 1 eetlepel dieetmargarine
  • peper en zout
  • rozemarijn
  1. Laat het gebraad korsten in de hete olie.
  2. Bestrooi het vlees met peper, zout en rozemarijn en voeg een weinig water toe.
  3. Laat het vlees gedurende 15 à 20 minuten nabakken in een afgesloten pan of de oven.
  4. Laat ondertussen de schoongemaakte en grondig gewassen groenten halfgaar koken in een weinig licht gezouten kokend water. Smoor ze daarna in een weinig margarine en enkele eetlepels water gedurende een vijftal minuten.
  5. Leg het voorgesneden vlees op een dienblad en schik er de groenten rond.
Pascal Claessens
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht