Romige Zuurkool Quiche

5 35 0 5
Aantal personen:
  • 5 plakjes deeg voor hartige taart ontdooid
  • 1 zak zuurkool naturel (520 gr)
  • 200 gr bakbacvon in dikke plakken
  • 1 blik runder knakworstjes
  • 150 ml kookroom
  • 3 eieren
  • 100 gr gemalen oude kaas
  • 2 el mosterd
  1. Lage taartvorm, doorsnede 26 cm
  2. Voorbereiding
  3. Laat de zuurkool goed uitlekkenlaten en verwarm de oven voor op 200 °C Snij de bacon in reepjes . Knakworst afgieten en in stukjes snijden. Zuurkool met bacon en knakworst mengen. De kookroom met de eieren en de kaas loskloppen. Ingevette taartvorm met deegplakjes bekleden.
  4. Bereidingswijze
  5. Mosterd over deegbodem smeren en zuurkool met de bacon/worstjes erop leggen. Eimengsel over zuurkool schenken. Quiche in midden van oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin bakken.
Love to Cook