Romige zalmschotel met paprika

9 30 3 5
Aantal personen:
  • 600 gr zalmfilet
  • 1 rode paprika in ringen
  • 200 ml crème fraîche
  • 1 teen knoflook
  • 100 `gr geraspte belegen kaas
  • 2 èl basilicum fijn gehakt
  • 1 el mosterd
  • ovenschaal ingevet
  1. Heerlijk, zo'n visschotel. Deze romige zalmschotel met paprika is extra lekker met aardappelen en broccoli erbij.
  2. •600 g zalmfilet
  3. •1 rode paprika, in ringen
  4. Verwarm de oven voor tot 200 ºC..Leg de zalmfilet in de ovenschaal. Leg de paprikaringen op de zalmfilet.
  5. Roer de crème fraîche los met de mosterd. Pers de knoflook boven de room. Voeg de kaas en de basilicum toe en meng. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Strijk de basilicumroom over de zalmfilet.
  7. Bak de zalmschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar.
  8. Tip: Lekker met gebakken of gekookte aardappelen en broccoli.
  9. Bron Vriendin.nl
Love to Cook