Romige kip met cashewnoten spekjes en Boursin

23 30 0 5
Aantal personen:
  • 350 gr farfalle of andere pasta naar keuze
  • 300 gr kipfilet
  • vergemalen peper en zout
  • olijfolie
  • 250 gr spekreepjes
  • 100 gr cashewnoten
  • 1 el groene pesto
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 kuipje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden
  1. Snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi met peper en zout.
  2. Bak de kipfilet in wat olijfolie op een hoog vuur gaar.
  3. Voeg daarna de spekreepjes toe en bak deze krokant uit.
  4. Fruit vervolgens de ui mee gedurende 2 minuten.
  5. Kook intussen de pasta ‘al dente’ (=beetgaar).
  6. Giet deze af en voeg de pesto toe.
  7. Voeg de cashewnoten en Boursin Cuisine toe aan het kipfiletmengsel en roer als laatste de pasta met pesto erdoor.
Love to Cook