romige-kip-boursinschotel

54 60 3 5
Aantal personen:
  • 500 gr kipfilet of varkenshaas
  • 1 blik champignon-creme soep (unox)
  • 1 potje boursin-cuisine (knoflook&fijne kruiden)
  • 1 prei, ui, knoflook
  • 0 naar smaak ketjap, sambal, masala, peper en bouillon poeder
  1. Snijd de kip in stukken en braad het in wat olie aan in de wok en voeg ui, prei en knoflook toe en de gewenste kruiden.
  2. Bak champignons even mee en laat even sudderen tot de kip gaar is.
  3. Voeg blikje champinonsoep toe en boursin-cuisine en hussel het
  4. rustig door elkaar (ca 1 blikje water toe voegen )
  5. Variƫren met roerbak groenten kan eindeloos!!
  6. lekker met een frisse salade en rijst / pasta.
  7. TIP:
  8. Ook erg lekker met een varkenshaasje ipv kip.
  9. ( of een mals biefstukje !! met patatjes...)
goldietje