Romige aardappelgehaktschotel

19 20 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr h.o.h gehakt
  • 4 tomaten
  • 700 gr voorgekookte aardappelschijfjes
  • 600 gr prei gesneden
  • 3 el boter
  • 200 ml kookroom
  • 150 gr belegen kaas geraspt
  1. Oven voorverwarmen op 200 °C.
  2. In braadpan boter verhitten en gehakt met zout en peper in 2 min. rul bakken.
  3. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden.
  4. Gehakt in ovenschaal leggen.
  5. In achtergebleven bakvet prei 2 min. bakken.
  6. Aardappel, prei en tomaten over gehakt verdelen.
  7. Koksroom roeren met zout en peper en over schotel schenken. Schotel bestrooien met kaas en in midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin laten worden.
Love to Cook