Rolletjes met 2 soorten zalm

80 25 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • laurier
  • zout
  • 80 g Solo Vloeibaar
  • suiker
  • 2 citroenen
  • 3 eetlepels Bertolli extra vergine
  • peper
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • 1 ui
  • 4 tomaten
  • 400 g zalm (filet)
  • basilicumblaadjes
  1. Snipper de tomaten fijn en laat ze met de helft van de Solo stoven met de ui. Breng ze op smaak met peper en suiker.
  2. ers het sap uit de citroenen.
  3. Breng de rauwe zalm op smaak met peper en zout en laurierpoeder.
  4. Rol de stukken zalm op in de gerookte zalm en bak ze 3 minuten aan ieder kant aan in de resterende Solo.
  5. hik de zalmrolletjes op de borden.
  6. Roer de bakresten los met het citroensap en lepel over de borden.
  7. Schik er verder enkele lepels gestoofde tomaten bij en versier met de basilicum.
Solo