Roggebroodvierkantjes met salami en roomkaas

5 15 0 5
Aantal personen:
  • 125 gr roomkaas Philadelphia of Mon chou
  • 2 el platte peterselie fijn gehakt
  • 2 el belook fijn geknipt
  • 6 sneetjes roggebrood ( Fries)in vieren gedeeld
  • 12 plakjes salami gehalveerd
  • 12 zongedroogde tomaatjes in reepjes
  • zout en peper uit de molen
  • extra bieslook om te garneren
  1. Van een glaasje wodka gaan we allemaal prachtig Russisch praten. Wel zo toepasselijk tijdens het kijken van de Olympische Winterspelen. Met dit hapje houden we het evengoed beschaafd.
  2. Meng de roomkaas, de peterselie, de bieslook, het zout en de peper in een schaaltje
  3. Smeer dit mengsel gelijkmatig op het roggebrood. Leg hier een plakje salami en de reepjes zongedroogde tomaat op.
  4. Garneer met de bieslook.
  5. NAZDOROVJE!
  6. Het recept komt uit het kookboek Wodkaparty, da’s pas koken
Love to Cook