Rog met kappertjes

101 25 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • zout
  • 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • 120 g Solo
  • 100 g bloem
  • 4 rogvleugels
  • 2 eetlepel kappertjes
  • 1 theelelel mosterdzaadjes
  • 0.5 citroensap
  • peper
  1. Verkruimel het halve bouillonblokje en vermeng het gelijkmatig met de bloem.
  2. Wentel de vleugels door dit mengsel zodat er een dun laagje achterblijft op de vis.
  3. Verwarm de helft van de Solo op matig vuur in een zeer ruime pan en bak de vleugels rustig gaar.
  4. Kruid ze voorzichtig naar smaak met een beetje peper en zout en houd ze warm.
  5. Giet het vet uit de pan en zet hem terug op het vuur.
  6. Doe de resterende Solo in de pan, voeg de kappertjes en mosterdzaadjes toe en laat de Solo mooi goud worden.
  7. Voeg het citroensap toe.
  8. Schik de rogvleugels op een bord en schenk de bereide Solo met kappertjes er rijkelijk over.
Solo