Roerbakhachee met vleesreepjes, rodekool en zilveruitjes

13 30 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 3 uien
  • 400 g rundvleesreepjes
  • 2 el hacheekruiden
  • 3 blaadjes laurier
  • 500 g fijngesneden rodekool
  • 6 el extra kleine zoetzure zilveruitjes + vocht
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 900 g voorgekookte aardappelblokjes
  • 2 el fijngehakte peterselie
  1. Pel en snijd de uien in halve ringen. Meng de vleesreepjes met de hacheekruiden. Laat de rodekool en de zilveruitjes goed uitlekken.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de vleesreepjes 2 minuten Voeg de laurier, de rodekool, de uien, de zilveruitjes en de aardappelblokjes toe en roerbak ca. 10 minuten tot ze gaar zijn. Voeg 4 eetlepels van het zoetzure vocht toe en schep nog een keer door elkaar.
  3. Verwijder de laurierblaadjes en verdeel de roerbakhachee over 4 borden. Bestrooi met de peterselie.
Solo
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht