Roerbak spitskool met zongedroogde tomaatjes en paprika

4 20 4 5
Aantal personen:
  • 500 gr gesneden en gewassen spitskool
  • 2 sjalotjes genipperd
  • 1 teen knoflook gesnipperd
  • 1/2 rode paprika in stukjes gesneden
  • 6 zongedroogde tomaatjes op olie in reepjes
  • peper en zout naar smaak
  1. Neem 2 el olie van de zongedroogde tomaatjes en verwarm. Fruit op laag vuur de gesnipperde sjalot met de knoflook. Voeg de paprikastukjes toe en bak even mee. Zet de warmtebron hoger en voeg de goed uitgelekte spitskool toe en roerbak een minuut of 10.Voeg dan de reepjes zongedroogde tomaatjes en peper en zout toe .Proef, of de kool naar smaak beetgaar is, of laat desgewenst langer bakken, totdat de juiste zachtheid is bereikt.
  2. Eigen recept en foto
Love to Cook