Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 pakje biokokoskoeken (75 g)
  • 300 g diepgevroren bosvruchten
  • een handvol verse muntblaadjes
  • 1 zakje Griekse yoghurt (Fage – 200 g
  • 100 g suiker
  • 1 stokje vanillestokje (afgeschraapt)
  1. Breng de bosvruchten samen met 50 g suiker aan de kook. Laat even pruttelen en haal vervolgens van het vuur.
  2. 2.Meng de yoghurt met 50 g suiker en de vanille.
  3. 3.Stort de compote in diepe borden of dessertschaaltjes. Leg er een schep yoghurt op en werk af met de verkruimelde kokoskoekjes en de verse muntblaadjes.
  4. Kooktip
  5. Laat de rode vruchten niet te lang koken, zodat ze heel blijven.
NelekeP